Stratenmakers

Vergelijk gratis en vrijblijvend tussen meerdere Stratenmakers.

 • Hoeveel kost het om bestrating te leggen door een professionele stratenmaker

Bestrating leggen

Een bestrating leggen lijkt voor de meeste mensen een zeer simpele klus, maar niets is minder waar. Veel mensen vergissen zich daarin. Een bestrating leggen is namelijk zwaar intensief werk wat zeer nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Want u wilt natuurlijk niet met scheve bestrating zitten.

 

Wanneer u denk dat u het aan kan om zelf bestrating te leggen, dan kan dat natuurlijk. Maar toch raden wij u dit niet aan. Veel mensen die hun eigen bestrating leggen, komen er vaak achter dat het toch moeilijker is dan het lijkt. Het resultaat daarvan valt voor veel mensen vaak erg tegen en hadden dan toch maar voor een stratenmaker moeten kiezen.

Laat uw bestrating door een stratenmaker leggen

Uw eigen bestrating leggen kan natuurlijk. Dit is volledig uw eigen keuze. Maar toch doet u er goed aan om uw bestrating door een stratenmaker te laten leggen. Wanneer u uw bestrating door een stratenmaker laat leggen, bent u altijd verzekerd van vakmanschap.

 

Daarnaast neemt een stratenmaker veel zorgen uit uw handen. Zo hoeft u straks niet zelf met al die tegels of klinker te sjouwen, maar kan een stratenmaker dit voor u doen. Bent u er nog niet helemaal uit welke klinkers u wilt gebruiken? Dan kan een stratenmaker u daarbij helpen.

 

Een stratenmaker weet namelijk precies welke materialen er aanwezig zijn voor bestrating. Daarnaast kan een stratenmaker u precies vertellen welke materialen u het beste kunt gebruiken wat bij de kleur of de stijl van uw huis past.

Hoeveel kost het om bestrating te leggen?

Dit ligt aan de prijzen die stratenmaker vraagt. Het eerste deel van de kosten heeft u zelf in de hand. Dat zijn namelijk de tegels of klinkers die u wil bestraten. Het tweede deel van de kosten, zijn de kosten van de stratenmaker zelf.

 

Deze kosten verschillen namelijk erg sterk. Niet elke stratenmaker vraagt dezelfde prijzen. En niet elke stratenmaker berekent de kosten hetzelfde. Er zijn stratenmakers die een bepaald uurloon vragen, maar er zijn ook stratenmakers die per vierkante meter rekenen.

 

Normaal gesproken vraagt een stratenmaker die met een uurloon werkt ongeveer 25 tot 55 euro per uur. Een stratenmaker die zijn prijs op vierkante meters baseert, vraagt normaal gesproken 5 tot 15 euro per vierkante meter. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. De echte prijzen kunnen hier sterk van afwijken.

Vraag nu een offerte aan voor bestrating leggen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van een stratenmaker? Dan wilt u natuurlijk wel van te voren weten waar u aan toe bent. U kunt dan ook het beste eerste een offerte aanvragen.

 

Offertes aanvragen is eigenlijk de beste manier om achter de prijzen van een stratenmaker te komen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een formulier invullen. U verstuurt het formulier en wij doen de rest voor u.

 

Uw formulier zal dan namelijk door een netwerk van duizenden stratenmakers verstuurd worden. Die kunnen dan op hun beurt u een passende offerte sturen en voordat u het weet heeft u uw eerste offerte al ontvangen.

 

Waar wacht u dus nog op? Waarom zou u zoveel moeite doen om offertes aan te vragen, wanneer het zo makkelijk kan? Wacht dus niet langer en vraag nu uw offertes aan via Stratenmaker.nl.

Gratis Stratenmaker Offertes Vergelijk 5 Stratenmakers in uw regio Uw postcode:
Vergelijk altijd voordat u koopt
Reacties van lezers (2)

M.E Hogendorp schreef op 7 augustus 2013 om 17:11 Reageer

Wil graag klinkertjes in mijn entree het gaat om Plus minus 3 vierkante meter. Gaarne info of dit mogelijk is en een prijsopgave, vrl groet me Hogendorp

Offerte.nl schreef op 8 augustus 2013 om 13:45 Reageer

Beste M.E Hogendorp, Bedankt voor uw reactie. Indien u voor het laten aanleggen van uw entree met klinkers prijsopgaves wilt ontvangen kunt u dit formulier invullen: Klinker / Entree offertes

Reageer op dit artikel Wilt u offertes aanvragen klik hier
*Uw e-mailadres wordt nergens gepubliceerd.
Uw reactie
Wilt u een mail ontvangen wanneer iemand hierop reageert?
Referenties

"Mijn achtertuin is mooi bestraat en ik heb eindelijk de schuttingen laten plaatsen die al een tijdje klaar lagen."

L. van Woerden - Sneek

Stratenmaker onderwerpen

Alles bekijken
 • Sierbestrating informatie

  Het bestraten van tuinen of opritten is natuurlijk erg mooi, maar sierbestrating is een vak apart. Voor veel mensen is het kunst. Kunst dat uitgevoerd…

  Lees meer
 • Klinkers informatie

  Als u uw oprit of betrating wil laten leggen met klinker is het belangrijk om klinkers te kiezen die goed bij uw tuin of huis passen. Er zijn…

  Lees meer
 • Stenen uitkiezen?

  Bij de bestrating zijn de stenen toch wel het belangrijkst. Het is verstandig om stenen uit te kiezen die bij het huis passen. U moet dan vooral naar…

  Lees meer
 • Welke soorten legverbanden zijn er?

  Op deze pagina vindt u een overzicht van de soorten legverbanden;

  Lees meer
 • Uurloon van een stratenmaker?

  Als u gekozen heeft om het werk uit te besteden en u uit verschillende stratenmakers kunt kiezen voor het aanleggen van de oprit of tuin, komt u pas…

  Lees meer

© 2011 - 2019 Stratenmaker.nl | Alle rechten voorbehouden