Stratenmakers

Vergelijk gratis en vrijblijvend tussen meerdere Stratenmakers.

 • Hoe herken ik betrouwbare stratenmakers en waar vergelijk ik ze

Stratenmakers informatie:

De meeste mensen die aan stratenmakers denken, zeggen dat stratenmakers alleen aan bestraten doen. Maar niets is minder waar. Natuurlijk is dat de basis van één van de taken die stratenmakers uitvoeren. Maar stratenmakers doen veel meer dan dat.

 

Stratenmakers zijn echte vakmensen die weten hoe ze straten, stoepen, pleinen en erven moeten aanleggen. Maar niet alle stratenmakers doen hetzelfde. Natuurlijk heeft elke stratenmaker een basis aan taken, maar er zijn genoeg stratenmakers die bijvoorbeeld geen muurtjes metselen. Terwijl andere stratenmakers dat misschien wel doen.

Welke taken kunnen stratenmakers voor mij uitvoeren?

Stratenmakers zijn vakmensen die weten welke soorten bestrating er allemaal zijn en hoe ze dit aan moeten leggen. Bestrating kan op verschillende manieren aangelegd worden en met verschillende materialen natuurlijk. Stratenmakers weten daar alles van.

 

Stratenmakers weten namelijk precies welke soorten bestrating er allemaal zijn en welke bestrating het beste bij uw huis past. De meeste bestrating wordt gelegd op een zandbed. Stratenmakers moeten dit eerst goed verdichten met een trilmachine of een trilplaat. Daarna zal pas de bestrating aangelegd kunnen worden met een rubberen hamer. Op het einde zal alles met de waterpas gecontroleerd worden of de stenen wel vlak genoeg liggen.

 

Maar daarnaast hebben stratenmakers natuurlijk ook veel kennis. En daar kunt u van profiteren. Stratenmakers kunnen u namelijk voorzien van advies wanneer u bijvoorbeeld twijfelt over uw tuinbestrating. Stratenmakers kunnen u precies vertellen welke bestrating het beste bij uw tuin hoort.

 

Daarnaast zijn er ook veel stratenmakers die extra klussen uitvoeren. Er zijn bijvoorbeeld stratenmakers die tuinen egaliseren of tuinontwerpen maken. Maar vaak zijn dit stratenmakers die bij een hoveniersbedrijf werken. Het is altijd verstandig om te vragen welke taken uw stratenmaker voor u kan uitvoeren.

Hoe herken ik betrouwbare stratenmakers?

Het herkennen van betrouwbare stratenmakers is voor veel mensen vaak een lastige klus. Er zijn namelijk talloze stratenmakers te vinden, maar wanneer weet u nu of u met een betrouwbare stratenmaker te maken heeft?

 

Net als veel vakmensen, kunnen stratenmakers zich ook lid zijn van een branchevereniging. De branchevereniging van de stratenmakers heet OBN. De OBN staat voor Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland. De OBN geeft hun leden speciale keurmerken. De leden, dus de stratenmakers, kunnen dit keurmerk alleen ontvangen wanneer ze aan bepaalde eisen voldoen. Daarnaast moeten de stratenmakers vaak ook bepaalde diploma's op zak hebben, wanneer ze het keurmerk willen ontvangen. Dit keurmerk vertelt de consument dus eigenlijk dat de stratenmakers die het keurmerk hebben betrouwbaar zijn.

Huur nu betrouwbare stratenmakers in via Stratenmaker.nl

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van een stratenmaker? Dan wilt u natuurlijk wel een betrouwbare stratenmaker hebben en u wilt natuurlijk weten wat u straks ongeveer kwijt bent voor de diensten van een stratenmaker.

 

Om daar achter te komen kunt u het beste offertes aanvragen. Wanneer u offertes aanvraagt kunt u eigenlijk vrijblijvend achter de prijzen van een stratenmaker komen. En u kunt natuurlijk de offertes met elkaar vergelijken en zo veel geld besparen.

 

Via Stratenmaker.nl kunt simpel en snel offertes aanvragen voor betrouwbare stratenmakers. Binnen 5 minuten heeft u een offerte-aanvraag verstuurd naar duizenden stratenmakers. Die op hun beurt u een passende offerte kunnen sturen. Zo kunt u al binnen 24 uur uw eerste offerte binnen hebben.

 

Waar wacht u dus nog op? Huur een betrouwbare stratenmaker in en profiteer van zijn vakmanschap. Vraag nu uw offertes aan via Stratenmaker.nl.

Gratis Stratenmaker Offertes Vergelijk 5 Stratenmakers in uw regio Uw postcode:
Vergelijk altijd voordat u koopt
Reacties van lezers (1)

a.quaars schreef op 14 april 2013 om 08:18 Reageer

Ik wil mijn tuin laten betegelen met de tegel Milano piazza in wildverband 6. Het gaat om 50m2 tuin. Aan de zijkant wil ik een muurtje met stapelblokken 3 laags, 12 meter lang. Tevens moet er nog een stukje kunstgras in komen te liggen van ca 12m2. Wie kan een scherpe offerte voor mij maken?

Reageer op dit artikel Wilt u offertes aanvragen klik hier
*Uw e-mailadres wordt nergens gepubliceerd.
Uw reactie
Wilt u een mail ontvangen wanneer iemand hierop reageert?
Referenties

"Ik zocht een stratenmaker en ik kan iedereen aanbevelen deze site te gebruiken. Mijn tuin ligt er weer netjes bij voor de zomer."

A. Rijntjes - Utrecht

Stratenmaker onderwerpen

Alles bekijken
 • Tuin bestrating

  Indien u van plan bent om uw tuin op te knappen, dan zijn de diensten van een stratenmaker vrijwel onmisbaar. Het aanleggen van een tuin vergt nu…

  Lees meer
 • Tuinaanleg informatie

  Tuinaanleg vergt vakmanschap wat door vakmannen uitgevoerd is. Tuinaanleg vraagt om liefde en toewijding voor het vak. Maar voordat er überhaupt…

  Lees meer
 • Bestratingsmaterialen

  Het bestraten van uw tuin is natuurlijk een hele mooie klus om te doen, maar u zult daar natuurlijk eerst wel bestratingsmaterialen voor nodig moeten…

  Lees meer
 • Terrastegels informatie

  Als men een nieuw huis heeft gekocht, wil men graag de tuin naar eigen voorkeur aanpassen. Ook als men al een tijdje in het huis woont en een keertje…

  Lees meer
 • Wilt u Herstelwerkzaamheden laten uitvoeren?

  Als u iets wilt herstellen aan uw oprit, tuin of bestrating kunt u ook gebruik maken van stratenmakers. Deze herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn…

  Lees meer

© 2011 - 2018 Stratenmaker.nl | Alle rechten voorbehouden